Natuurcamping Overijssel

De Koeksebelt is een unieke natuurcamping in Overijssel door de prachtige ligging tussen het bos, rivier de Vecht en Ommen. Een mooiere natuurcamping in Overijssel gaat u niet vinden! Al onze kampeerplekken zijn omgeven door natuur, maar zijn wel voorzien van electriciteit en WiFi. Of u huurt één van onze ingerichte accommodaties aan het water. Speciaal voor de kinderen is er de hele zomer een animatieteam aanwezig en zijn er heel veel leuke sport-en spel activiteiten. Bovendien is er een groot verwarmd open-lucht-zwembad dat het hele seizoen duurzaam verwarmd wordt!

  • Natuurcamping Overijssel
  • Natuurcamping Overijssel
  • Natuurcamping Overijssel
  • Natuurcamping Overijssel
  • Natuurcamping Overijssel

 

Accommodaties: Een natuurcamping in Overijssel met voor ieder wat wils

Het is heerlijk kamperen op onze natuurcamping in Overijssel. En er is altijd een plek naar uw keuze. Zo zijn er kampeerplaatsen in de zon, in de schaduw, bij een speeltuin of heerlijk aan het water. Al onze comfort-plekken zijn voorzien van water, afvoer, elektra (10A), WiFi en een tv-aansluiting. Kortom, alles wat u nodig heeft om zorgeloos te genieten op een natuurcamping in Overijssel!

Het is natuurlijk ook mogelijk om een accommodatie op onze natuurcamping in Overijssel! Zo kunt u kiezen voor de 5-persoons River Cabin. Dat is een volledig ingerichte accommodatie die avontuurlijk kamperen combineert met comfort en gemak. De 4-persoons River Lodges zijn van alle gemakken voorzien en bieden alle comfort die u van een natuurcamping in Overijssel verwacht. Luxe vakantiehuis de Vechtoever biedt u, veel rust en privacy, een wijds uitzicht over het landschap en rivier de Vecht. Het ruime huis is van alle gemakken voorzien en ligt op loopafstand van de faciliteiten van onze natuurcamping in Overijssel. Hier kunt u echt genieten van alles wat de natuur u biedt!

Reserveer nu uw kampeerplaats 

Natuurcamping in Overijssel

Sport, spel en leuke water-activiteiten

Als enige natuurcamping Overijssel hebben wij een openluchtzwembad waarbij duurzaamheid voorop staat! Het zwembad wordt het hele seizoen verwarmd door een houtkachel waarin houtchips worden verbrand. Naast de familieglijbaan is er ook een spannende stroomversnelling en een bruisbak! Onze natuurcamping in Overijssel biedt daarnaast een campingwinkel, luxe sanitair en een animatieteam voor de kinderen. Verder heeft de camping een tennisbaan, voetbalbalveld, (beach-)volleybalveld, grote air-trampoline en tafeltennistafels. Kortom, U en uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op onze natuurcamping in Overijssel!

Neem contact met ons op 

Camping van het jaar 2015 ANWB camping 4,5 Sterren Camping

Ontvang onze nieuwsbrief

  • Aantrekkelijke aanbiedingen;
  • De laatste nieuwtjes;
  • Nieuwe accommodaties.

Review Camping
de Koeksebelt

Camping de Koeksebelt.. de Vecht.. de bossen… mijn tweede huis

Harma