Kindercamping Overijssel

Een kindercamping in Overijssel met een unieke ligging aan de rivier de Vecht, naast het bos en dichtbij het centrum van Ommen. Een leukere kindercamping in Overijssel gaat u niet vinden! U kunt hier heerlijk kamperen op ruime kampeerplekken met elektriciteit én Wifi, of genieten in één van onze luxe accommodaties aan het water. Speciaal voor de kids is er de hele zomer een animatieteam aanwezig, zodat u zelf ook van uw vakantie kunt genieten op onze kindercamping Overijssel. Bovendien zijn er talloze sport- en spelactiviteiten en natuurlijk een groot openluchtzwembad!

  • Kindercamping Overijssel
  • Kindercamping Overijssel
  • Kindercamping Overijssel
  • Kindercamping Overijssel
  • Kindercamping Overijssel

Sport, spel en leuke water-activiteiten voor Kinderen

Als enige kindercamping in Overijssel hebben wij een openluchtzwembad waarbij duurzaamheid voorop staat! Het zwembad wordt het hele seizoen verwarmd door een houtkachel waarin houtchips worden verbrand. Naast de familieglijbaan is er ook een stroomversnelling en een bruisbak!

Onze kindercamping in Overijssel heeft daarnaast een campingwinkel, luxe sanitair (ook speciaal voor kinderen!) en een ontzettend actief animatieteam voor de kinderen. Verder heeft de camping een tennisbaan, voetbalbalveld, (beach-)volleybalveld, grote air-trampoline en tafeltennistafels. Kortom, U en uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op onze kindercamping in Overijssel!

Reserveer nu uw kampeerplaats 

Kindercamping Overijssel

Accommodaties op onze kindercamping in Overijssel: voor ieder wat wils

Kamperen op onze kindercamping in Overijssel is heerlijk! Er zijn kampeerplaatsen in de schaduw, in de zon, bij een speeltuin of natuurlijk aan het water. Alle comfortplekken zijn voorzien van Water, afvoer, elektra (10A), een tv-aansluiting en WiFi. Kortom, alle luxe die bij een camping in Overijssel hoort!

Als u liever een accommodatie huurt op onze kindercamping in Overijssel is dat natuurlijk ook mogelijk! Zo kunt u kiezen voor de 5-persoons River Cabin. Dat is een volledig ingerichte accommodatie die avontuurlijk kamperen combineert met comfort en gemak. De 4-persoons River Lodges zijn van alle gemakken voorzien en bieden alle comfort die u van een kindercamping in Overijssel verwacht.

De luxe Bungalow de Vechtoever biedt u, naast rust en privacy, een prachtig uitzicht over het landschap en de Vecht. De grote bungalow is van alle gemakken voorzien en ligt op loopafstand van de faciliteiten van onze kindercamping in Overijssel. Hier kunt u echt genieten van alles wat de omgeving Ommen u biedt!

Neem contact met ons op 

 

Camping van het jaar 2015 ANWB camping 4,5 Sterren Camping

Ontvang onze nieuwsbrief

  • Aantrekkelijke aanbiedingen;
  • De laatste nieuwtjes;
  • Nieuwe accommodaties.

Review Camping
de Koeksebelt

Camping de Koeksebelt.. de Vecht.. de bossen… mijn tweede huis

Harma