Camping Vechtdal

Een camping in het Vechtdal met een unieke ligging aan de rivier de Vecht en naast het bos. Een mooiere camping in het Vechtdal gaat u niet vinden! U kunt hier heerlijk kamperen op ruime kampeerplekken met WiFi en elektriciteit, of genieten in één van de vele luxe accommodaties aan het water. Speciaal voor de kids is er de hele zomer een animatieteam aanwezig, zodat u zelf ook van uw vakantie kunt genieten op onze camping in het Vechtdal. Bijvoorbeeld in het grote open-lucht-zwembad, dat het hele seizoen verwarmd wordt!

  • Camping Vechtdal
  • Camping Vechtdal
  • Camping Vechtdal
  • Camping Vechtdal
  • Camping Vechtdal

Accommodaties: Een camping in het Vechtdal met voor ieder wat wils

Er is geen camping in het Vechtdal waar het fijner kamperen is dan hier! Er zijn kampeerplaatsen in de zon, in de schaduw, bij een speeltuin of heerlijk aan het water. Alle comfort-plekken op de camping zijn voorzien van elektra (10A), water, afvoer, WiFi en een tv-aansluiting. Oftewel, alle luxe die je bij een camping in het Vechtdal verwacht!

Het is natuurlijk ook mogelijk om een accommodatie op onze camping in het Vechtdal te huren! De 5-persoons River Cabin is een volledig ingerichte accommodatie die comfort en gemak combineert met het avontuurlijke van kamperen. Of de 4-persoons River Lodges, die zijn van alle gemakken voorzien zijn. U hoeft niets van huis mee te nemen, op uw tandenborstel na!

Het luxe zomerhuis de Vechtoever biedt u, naast privacy en rust, een wijds uitzicht over het prachtige landschap van het Vechtdal en de rivier Vecht. De ruime bungalow is van alle gemakken voorzien en ligt op loopafstand van alle camping-faciliteten. Hier kunt u écht genieten van alles wat de Vechtdal-omgeving u biedt!

Reserveer nu uw kampeerplaats

Camping Vechtdal

Sport, spel en leuke water-activiteiten

Als enige camping in het Vechtdal hebben wij een openluchtzwembad waarbij duurzaamheid voorop staat! Het zwembad wordt het hele seizoen verwarmd door een houtkachel waarin houtchips verbrand worden. Naast de familieglijbaan is er ook een bruisbak en een spannende stroomversnelling!

Onze camping in het Vechtdal biedt daarnaast een campingwinkel, luxe sanitair en een animatieteam voor de kinderen. Verder heeft de camping een tennisbaan, een voetbalbalveld, (beach-)volleybalveld, een grote air-trampoline en tafeltennis-tafels. Bovendien ligt Ommen op een steenworp afstand van de camping. Kortom, U en uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op onze camping in het Vechtdal!

Neem contact met ons op

Camping van het jaar 2015 ANWB camping 4,5 Sterren Camping

Ontvang onze nieuwsbrief

  • Aantrekkelijke aanbiedingen;
  • De laatste nieuwtjes;
  • Nieuwe accommodaties.

Review Camping
de Koeksebelt

 Camping de Koeksebelt vinden wij een echte aanrader voor ouders en kids. Helemaal top!

fam. Seigers