Camping Overijssel

Een camping in Overijssel met een unieke ligging aan de rivier de Vecht, naast het bos en dichtbij het centrum van Ommen. Een mooiere camping in Overijssel gaat u niet vinden! U kunt hier heerlijk kamperen op ruime kampeerplekken met elektriciteit én Wifi, of genieten in één van onze luxe accommodaties aan het water. Speciaal voor de kids is er de hele zomer een animatieteam aanwezig, zodat u zelf ook van uw vakantie kunt genieten op onze camping Overijssel. Bijvoorbeeld in het grote open-lucht-zwembad, dat het hele seizoen verwarmd wordt!

Camping Overijssel

Accommodaties: Een camping in Overijssel met voor ieder wat wils

Kamperen op onze camping in Overijssel is heerlijk! Er zijn kampeerplaatsen in de schaduw, in de zon, bij een speeltuin of natuurlijk aan het water. Alle comfortplekken zijn voorzien van Water, afvoer, elektra (10A), een tv-aansluiting en WiFi. Kortom, alle luxe die bij een camping in Overijssel hoort!

Als u liever een accommodatie huurt op onze camping in Overijssel is dat natuurlijk ook mogelijk! Zo kunt u kiezen voor de 5-persoons River Cabin. Dat is een volledig ingerichte accommodatie die avontuurlijk kamperen combineert met comfort en gemak. De 4-persoons River Lodges zijn van alle gemakken voorzien en bieden alle comfort die u van een camping in Overijssel verwacht.

Bungalow de Vechtoever biedt u, naast rust en privacy, een wijds uitzicht over het landschap en de Vecht. De luxe bungalow is van alle gemakken voorzien en ligt op loopafstand van de faciliteiten van onze camping in Overijssel. Hier kunt u echt genieten van alles wat de omgeving u biedt!

Reserveer nu uw kampeerplaats 

Sport, spel en leuke water-activiteiten

Als enige camping Overijssel hebben wij een openluchtzwembad waarbij duurzaamheid voorop staat! Het zwembad wordt het hele seizoen verwarmd door een houtkachel waarin houtchips worden verbrand. Naast de familieglijbaan is er ook een stroomversnelling en een bruisbak!

Onze camping in Overijssel biedt daarnaast een campingwinkel, luxe sanitair en een animatieteam voor de kinderen. Verder heeft de camping een tennisbaan, voetbalbalveld, (beach-)volleybalveld, Beachvolleybalveld, grote air-trampoline en tafeltennistafels. Kortom, U en uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op onze camping in Overijssel!

Neem contact met ons op 

Camping van het jaar 2015 ANWB camping 4,5 Sterren Camping

Ontvang onze nieuwsbrief

  • Aantrekkelijke aanbiedingen;
  • De laatste nieuwtjes;
  • Nieuwe accommodaties.

Review Camping
de Koeksebelt

Vakantie Ommen

Prachtige plaats aan het water, mooie uitvalbasis voor fietsen en wandelen.

dhr. Paaldam