Camping Ommen

Een camping in Ommen met een unieke ligging aan de rivier de Vecht en naast het bos. Een mooiere camping in Ommenl gaat u niet vinden! U kunt hier heerlijk kamperen op ruime kampeerplekken met WiFi en elektriciteit, of genieten in één van de vele luxe accommodaties aan het water. Speciaal voor de kids is er de hele zomer een animatieteam aanwezig, zodat u zelf ook van uw vakantie kunt genieten op onze camping Ommen. Bijvoorbeeld in het grote open-lucht-zwembad, dat het hele seizoen verwarmd wordt!

Camping Ommen

Accommodaties: Een camping in Ommen met voor ieder wat wils

Op onze camping in Ommen is kamperen heerlijk! Er zijn kampeerplaatsen in de zon, in de schaduw, bij een speeltuin of heerlijk aan het water. Alle comfortplekken zijn voorzien van elektra (10A), water, afvoer, WiFi en een tv-aansluiting. Oftewel, alle luxe die bij een camping in Ommen hoort!

Huurt u liever een accommodatie op onze camping in Ommen dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Bijvoorbeeld de 5-persoons River Cabin: Een volledig ingerichte accommodatie die comfort en gemak combineert met avontuurlijk kamperen. Of de 4-persoons River Lodges, die zijn van alle gemakken voorzien zijn en de comfort bieden die u van een camping in Ommen verwacht.

De luxe bungalow de Vechtoever biedt u, naast privacy en rust, een wijds uitzicht over het prachtige landschap en de rivier Vecht. De ruime bungalow is van alle gemakken voorzien en ligt op loopafstand van de faciliteiten van de camping en Ommen. Hier kunt u echt genieten van alles wat de omgeving van Ommen u biedt!

Reserveer nu uw kampeerplaats 

Sport, spel en leuke water-activiteiten

Als enige camping Ommen hebben wij een openluchtzwembad waarbij duurzaamheid voorop staat! Het zwembad wordt het hele seizoen verwarmd door een houtkachel waarin houtchips verbrand worden. Naast de familieglijbaan is er ook een bruisbak en een stroomversnelling!

Onze camping in Ommen biedt daarnaast een campingwinkel, luxe sanitair en een animatieteam voor de kinderen. Verder heeft de camping een interactief voetbalveld, (beach-)volleybalveld, Beachvolleybalveld, grote air-trampoline en tafeltennistafels. Bovendien ligt Ommen op een steenworp afstand van de camping. Kortom, U en uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op onze camping in Ommen!

Neem contact met ons op 

Camping van het jaar 2015 ANWB camping 4,5 Sterren Camping

Ontvang onze nieuwsbrief

  • Aantrekkelijke aanbiedingen;
  • De laatste nieuwtjes;
  • Nieuwe accommodaties.

Review Camping
de Koeksebelt

Het nieuwe zwembad is heerlijk warm en biedt voldoende vertier voor alle leeftijden. De camping ligt ook …

fam. Boskoop